Lirshem duke i fërkuar shpinën, Luizi i habit banorët me vendimin epik për Kiarën: Nga sot e tutje…(video)

Prej mbrëmjes së kaluar, Luizi, Kiara, Efi dhe Ronaldo janë kthyer në një grup.

Teksa po rrinin në dhomën e gjumit, Luizi i tha Kiarës që nga sot e tutje do ta thërrasë atë

“Çapaçule”, thjesht për të parë se si do të reagojnë banorët e shtëpisë, kur ai ta thërrasë Kiarën me këtë epitet.

Efi dhe Ronaldo nisën duke bërë ironi, dhe hamendësuan disa nga komentet e banorëve.

Efi: Do thonë nuk ka t rp ajo Kiara, si e lejon?

Ronaldo: Si e lejon ti këtë gjë, njeri pa karakter.

Lirshem duke i fërkuar shpinën, Luizi i habit banorët me vendimin epik për Kiarën: Nga sot e tutje…(video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *