Gjoksi i saj filloi të kalbet: Kur kirurgët i “hapën” u tronditën nga ajo që panë (VIDEO)

Anna Siegerhorn nga Florida, për arsye të panjohura, filloi të shtonte peshë dhe të humbiste të folurit dhe shikimin, dhe jeta e saj shpejt u kthye në ferr.
Mjekët nuk mund të zbulonin shkakun e sëmundjes së saj derisa ia hapën gjoksin dhe gjetën myk!

Anna, e cila përndryshe është një nënë e shëndetshme e dy fëmijëve, pasi shtoi disa kilogramë më shumë, filloi të humbiste shikimin dhe ndjeu dhimbje të mëdha në të gjithë trupin. Ajo nuk mund të fliste për tetë muaj. Në vend që të fliste, ajo komunikonte duke shkruar mesazhe dhe në një dërrasë. Ajo vizitoi mjekë të ndryshëm, por askush nuk mundi të zbulonte shkakun e sëmundjes së saj. Lupus, artrit, probleme të tiroides – të gjitha këto u zhdukën shpejt si një diagnozë e mundshme.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *