Eshtë 69 Vjece Dhe Nuk Ka Asnjë Rrudhë Në Fytyrë : Ja Se Cfarë Përdor Gjithmonë Para Gjumit Tefta Radi E Dinit?

S ekreti i vjetër” vetëm me të verdhë veze, për një fytyrë të re. Gazetarja dhe spikerja e njohur tregon si kujdeset për lëkurën. E ndërsa vitet kalojnë dhe koha bën të vetën ajo vazhdon të mbetet një nga figurat më të d ashura për publikun shqiptar.
Tefta Radi tregon disa detaje për preferencat e saj në kuzhinë, recetën e parë të gatuar nga duart e saj, pjatat ku shpalos talentin me aq shumë dashuri dhe s ekretet që e bëjnë një amvistë të shkëlqyer.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Ajo tregon gjithashtu sekretin që fshihet pas pamjes së saj vajzërore, pavarësisht viteve që mbart mbi supe. Prej shume vitesh në p ension, por jo e papunë siç thotë, ajo vazhdon të ketë një jetë pr ofesionale aktive. Koha bën të veten, por disa kujtime mbeten po aty.Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *