Eni Çoban i zbulon publikut mbesën e saj bukuroshe dhe ngjashmëria mes tyre na lë pa fjalë

Eni Çobani është juristja me e preferuar nga të gjithë shqiptarët. Ajo është mjaft aktive në

rrjetet sociale duke i qëndruar pranë çdo ndjekësi të saj madje edhe duke i ofruar ndihmën e saj.

Së fundmi ajo ka postuar në “Instagram” një foto me mbesën e saj duke e bërë atë publike. Mbesa e

saj quhet Era dhe nga aq sa vëmë re ajo është tepër simpatike dhe ka një ngjashmëri të madhe me juristen.

“Halla me gocën e bukur”- shkruan Eni krahas fotos me vajzën bukuroshe, duke i bashkëngjitur edhe një zemër të kuqe.

Eni Çoban i zbulon publikut mbesën e saj bukuroshe dhe ngjashmëria mes tyre na lë pa fjalë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *