E tri shte! Pamjet e lopes duke e ndje kur nga pas karrocën ku i futën viçin e saj, do t’ju prekë tej mase (Video)

Shpesh mendojmë se kafshët nuk kanë ndjenja. Se lopët dhe kafshët e mëdha janë thjesht kafshë barre që do të tolerojnë çdo gjë. Epo, thjesht nuk është e vërtetë. Nëse keni nevojë për prova, vazhdoni të lexoni. Lopa mama që shihni në këtë foto është duke ndjekur kamionin e thεrtores.

Kamioni po e heq viçin e saj për ta çuar te vendi ku pastaj do të shitet. Ky është realiteti i industrisë së mishit.

Fotoja është vërtet e tr shtueshme. Mund të thuash që nëna nuk është e lumtur me faktin që është ndarë nga viçi. Kjo lloj skene luhet në të gjithë botën kur vjen momenti që të vegjlit hiqen nga nënat.

Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *