E Shikoni Në Televizor Çdo Pasdite, Por Ja Sa Shumë Biznese Ka Rudina Magjistari/ Fiton Aq Shumë Para

Rudina Magjistari është sot një nga moderatoret e ekranit jo vetëm më të suksesshme, por edhe më jetëgjatë në ekran.
Prej vitesh tashmë, ka lënë programet ku shfaqej një herë në javë dhe është kthyer në shoqëruesen e pasditeve tona me programin “Rudina”.Për karrierën e Rudinës ne dimë çdo gjë, ndërkohë që për jetën e saj private ajo ka qenë gjithnjë shumë e rezervuar.
Prezantuesja, e cila fton personazhet e njohur dhe i nxit ata që të ndajnë sa më shumë detaje nga jeta e tyre private, në fakt, vetë ajo nuk ka pasur shumë dëshirë ta bëjë këtë. Megjithatë, kur është pyetur, ka rrëfyer në vija të përgjithshme se është e lumtur me familjen e saj dhe me kaq është mjaftuar.

Ndërkohë, ka një tjetër dimension, edhe ky po kaq i panjohur për publikun, ai që ka të bëjë me Rudinën si sipërmarrëse.Tashmë, nuk përbën çudi që një persanazh i njohur të shkojë drejt një aktiviteti privat, i cili mund të ketë lidhje me botën e showbizit apo të televizionit, por edhe mund të jetë diçka komplet tjetër. Rastet janë nga më të ndryshmet.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *