E Birësuan Të Porsalindur/ Vajza Gjen Prindërit Biologjikë Pasi Kërkoi 10 Vite, Zbulon Se Kishte Dhe…

E birësuan të porsalindur/ Vajza gjen prindërit biologjikë pasi kërkoi 10 vite, zbulon se kishte dhe…
U deshën mbi 10 vjet që ajo të gjente prindërit e saj të lindjes dhe tre vëllezërit e motrat që ajo kurrë nuk e dinte se ekzistonin.
Shty’p hapsiren rek.lamuese me poshte per te ndjekur videon ↓↓ artikulli vazhdon..

Zbuloni historinë pre.kë.se të kësaj gruaje të vendosur për bi.rësim , siç raportohet nga media britanike Metro.
E vendosur për bi.rësim menjëherë pas lindjes, Samantha Thomas kërkoi të kuptonte për dhjetë vjet. Pas gjithë kërkimeve të saj, ajo më në fund takon prindërit e saj biologjikë.Pamjet ne linkun me poshte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *