Djali Kthehet Nga Anglia Dhe I Prezanton Familjes Të Fejuarën, Nënës I Bie Të Fikët Kur E Shikon

Pasi djali kishte disa vite emigrant ne Angli dhe kur ka ardhur ne vendin tone ai i ka preznatuar dhe vajzen me te cilen ishte lidhur.
Por sic ndodh me nje pjese te emigranteve Shqiptar, familjarët e tij janë habitur kur e kanë parë nusen e djalit, pasi nuk e dinin se e dashura e tij ishte 20 vite më e madhe se ai pothuajse nje grua ne te 40 dhe shume e shendosh.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

Gjatë qëndrimit në Shqipëri djali i ka treguar familjarëve se e dashura e tij 40-vjeçare ishte shtatzënë.
Sapo kanë marrë lajmin nënës së tij i ka rënë të fikët, pasi mendonte se djali e donte vetëm për dokumentet.
“Një djalë është rikthyer nga emigracioni për t’i prezantuar familjes të dashurën e tij angleze. Mirëpo familjarët nuk e dinin se ajo ishte 20 vite më e madhe se djali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *