Shqiptari i mori je tën 26 vjeçares! Përlot babai: Vajza na ka lënë amanet, ja cdo bëjmë me trupin e saj

Dhurimi i org neve ishte vullneti i vajzës sime, e kishte shprehur vetë gjatë diskutimeve në familje”, tregon për mediat greke babai i Emmanuelës 21-vjeçare, e cila “u nda nga je ta” pas një be teje disaditore në një spital në Selanik.

21-vjeçarja Emmanuela u p rplas nga një makinë e drejtuar nga një 26-vjeçar shqiptar dhe prej ditësh po l ftonte me vd kjen në njërin prej spitaleve të qytetit, ndërsa dha frymën e fundit të dielën, siç rrëfejnë familjarët e saj, raporton abcnews.al.

“Është shumë e rëndësishme për mua që të di se jeta do të vijojë prej organeve të fëmijës tim. Ajo po dhuron jetë”, theksoi babai i 26-vjeçares i përl otur.

Gjykata greke ka caktuar sot dhënien e masës së sigurisë për 26-vjeçarin shqiptar, i cili aku zohet për pl gosje të rëndë të studentes nag Chania e Kretës, e cila h mbi jetën në Selanik dje.

I riu shqiptar ak zohet se ka përpl sur vajzën dhe më pas është larguar nga vendi i ngjarjes duke tentuar të fshihet. Fillimisht ai ak zohet se ka hedhur targat dhe më pas ka bërë rregullime në makinë për të mos u dalluar që ka përpl sur dikë. Ky është një element rëndues për të sipas mediave greke.

Ngjarja e rëndë ndodhi pas orës 01:00 të datës 22 nëntor në rrugën “Egnatia” të Selanikut, ku i riu shqiptar p rplasi 26-vjeçaren greke duke e lënë në gjendje të r ndë në rrugë. Targa e makinës së tij u mbajt mend nga të pranishmit në vendin e aks dentit dhe iu dha policisë, ndërsa të tjerët shkuan për të ndihmuar të renë e shtrirë në rrugë pa ndjenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *