‘Perputhen’ Tea fiton ‘urrejtjen’ e publikut, i heq të drejtën Luizit për t’i bërë një dhuratë Kiarës

Fenomen i çuditshëm është ngritur kundër Luizit. Ai kishte kërkuar që buxhetin e tij ta përdorte për ti bërë dhuratë Kiarës për ditëlindje.

Do ha makarona, tha Luizi, cίgαre kam…duke bërë kështu planet për ti bërë vajzës që pëlqen një dhuratë simbolike.

 

Pra banorët duket se nuk do ta respektojnë dëshirën e Luizit dhe nuk janë ndalur me kaq, pasi kanë shkuar te Kiara ta pyesin duke e vendosur dukshëm në vështirësi.

Kiara: Më thanë mua do e përfshijmë Luizin në buxhet edhe nuk do i thonë gjë. Më thanë që a je dakord mos ta marrësh dhuratën e ditëlindjes dhe ta përfshijmë në buxhet.

Dakord jam i thashë, su bë nami për një dhuratë, por ai do nxehet! Armaldo: Qëllimisht e bëjnë, atij do i iki truri! Kaq kanë në dorë kaq bëjnë. Po të kishin më shumë çfarë do bënin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *