Pamjet kur të ftuarit “tro nditen” LIVE nga tërmeti, gaezetarja e njohur shqiptare: U të ndalojmë…(video)

Videoja tregon momentin e përjetimit të tërmetit që tr nditi një natë më parë vendin. Në momentin që lëkundja me magnitudë 47. gradë të shkallës rihter tr nditi të gjithë Shqipërinë, por transmetohej ‘Studio Sport’ në Vizion Plus.

Të ftuarit ndalojnë së foluri dhe fokusohen tek dridhjet e tërmetit, pavarësisht se moderatorja Vilma Masha përpiqet të mbajë situatën nën kontroll.

“Tërmet, u tërmet…të ndalojmë. Marshallah,”- thonë të ftuarit.

“Të shpresojmë që kaloi,”- shton Masha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *