Ker cenoi Luizin! Amos cmendet: “E ndjej veten si pr0stitutë”

E ndjej veten si pr stitutë”, kështu është shprehur aktori Amos Muji Zaharia, në një moment në shtëpinë e Big Brother Vip, ndërsa vajzat Kiara e Efi që kanë qenë pranë tij janë habitur.

Diskutimi:

Amos: E ndjej veten si prostitutë!

Kiara: Pse?

Efi: Pseeee? Ca pate mo? U çudita.

Amos: Po mendoj me zë të lartë.

Efi: Po mirë mund t’i thuash shoqërisë ti e di që ne të duam.

Amos: Më duket sikur këtu jam rrudhur.

Kiara: Jo.

Efi: Tani nuk na intereson rrudhja jote na intereson pjesa e parë.

Kiara: Ti pi gjithë atë magnez dhe vaj peshku, u rrudhe ti. Ke vetëm rrathë.

Amos: Ato i kam gjenetike unë.

Kiara: Je shumë mirë e ke ndjesi të brendshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *