“K rvë, më ke shkat rruar…”, historia e trishte e dashurisë në Devoll, babai tërheq zv rrë të bijën

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur ne fshatin Ponçar të Devollit, ku dy të rinj të cilët janë të ver bër ranë në dashuri me njëri-tjetrin në klasën ku ata merrnin mësim.

Dionisi dhe Geralda të dy vu ajnë nga sëm undja e verbërisë, u njohën dhe u dashuruan me njëri-tjetrin pikërisht në klasën ku ata të dy merrnin mësime për personat me aftësi të ku .fizuara.

Hapin e parë drejtë kësaj dashurie të madhe e merr Geralda e cila i kërkon dashurisë së jetës Dionisit që të shkojë e ta “rrë , mbejë” në banesën e saj, pasi ishte e bindur që prindërit nuk do ta kuptonin e aq më tepër ta lejonin që ajo të kurorëzonte dashurinë e madhe që ndiente për ish-shokun e klasës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *