Zbardhet dëshmia e pastrueses: E urreja Alda Klosin ndaj ia mora paratë

Zbardhet dëshmia e pastrueses: E urreja Alda Klosin ndaj ia mora paratë

Ur rejtja është shkaku pse Rozeta Dobi, pastruese vendosi të vidhte banesën e pronares së saj, Alda Klosi. Dosja ka siguruar dosjen e plotë të prok urorisë, ku thuhet se Rozeta Dobi, në deklarimin e dhënë ka sqaruar se ka bërë një vjed hje nga urrejtja. Vj edhja ka ndodhur më 15 dhjetor 2022. Paratë ndodheshin në kasafortë dhe aty i ka marrë.

Ata vodhën te shtëpia e Klosit 120 mijë euro lekë dhe florinj. Por kjo vje dhje ka shërbyer si një shkëndijë për një tjetër çështje. Atë të burimit të parave të vj edhura. Në dëshminë e saj për mediat, Klosi thotë se paratë i kishte mbledhur për kurimin e xhaxhait ndërsa për to nuk ka asnjë faturë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *