VIDEO: Ai gjeti dy foshnje në plehra dhe i mori në shtëpi, dhe më pas gruaja e tij pa diçka të tmerrshme

Së fundmi një burrë i quajtur Mark gjeti dy djem në Florida. Ata ishin të pista, vetëm me pelena dhe të ulur mbi një grumbull plehrash. Ai u interesua dhe u konstatua se fëmijët janë vëllezër shtatë muajsh e dy vjeç, transmetojnë mediat botërore.
Prindërit e tyre ishin biseksualë dhe jetonin në një tendë në pyll. Ron Stewart dhe gruaja e tij, Crystal, dëgjuan për fëmijët dhe kuptuan se ata i përkisnin një familjeje që shpesh hante në kuzhinën ngjitur me kishën e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *