Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja

Si rri ti me atë ore? Burri ua mbyll gojën të gjithëve: E dua për shpirtin e saj, ajo i ishte e bukur por unë nuk do e lë se i ndodhi e keqja

Nga kjo histori janë përlotur shumë njerëz. Kjo është historia e një burri që e do shumë gruan e tij.
Zjarri i dogji fytyrën, por burri i saj dëshmoi dashurinë e saj.Pas një zja rri që ra gruaja e tij u dogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e braktisi.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *