Si Nuk E Kemi Ditur Më Parë! Mos I Hidhni Lëvozhgat E Vezës, Ato Bëjnë Mrekulli: Ja Si T’i Përdorni

Si nuk e kemi ditur më parë! Mos i hidhni lëvozhgat e vezës, ato bëjnë mrekulli: Ja si t’i përdorni

Lëvozhgat e vezës përmbajnë 90% kalcium, një mineral që gjendet me shumicë në organizëm, kryesisht në kocka dhe dhëmbë.

Lëvozhga e vezës, bën mrekulli në shëndetin tuaj (Video)
Ky mineral është gjithashtu i rëndësishëm për kontraktimet e muskujve, shëndetin nervor, aktivitetin e enzimave dhe formimin e qelizave.
Për të mësuar më tepër mbi vlerat dhe përdorimet e lëvozhgave të vezës, AgroWeb.org ju fton të shikoni shumë shkurt videon në fund të tekstit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *