Rrëfim i mahnitshëm: Shoqja më e mirë ka fjetur me të atin, por nuk është e gjitha…

Rrëfim i mahnitshëm: Shoqja më e mirë ka fjetur me të atin, por nuk është e gjitha…
Një histori e pabesueshme u shfaq në rrjetet sociale kur 21-vjeçarja Ottone Ankerich postoi një video në TikTok duke shpjeguar se shoqja e saj më e mirë kishte një lidhje me babain e saj.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

“Ndërsa po mendoja të shkoja me pushime, gjeta një pako me prezervativë në makinën e babait tim nga një natë më parë, por ai ishte vetëm me mua dhe mikun tim më të mirë”, tha ajo.
Më pas Otomn ka pasur një intervistë për mediat e huaja, gjatë së cilës ka treguar se çfarë po përballet. “E pyeta pse kishte një pako me prezervativë në sedilje dhe ajo tha se mendonte se ishte thjesht një ëndërr”, tregon Ankerich.
Ndonëse në fillim nuk pranoi të pranonte se kishte një lidhje me të atin, në fund ajo tha të vërtetën. Sigurisht, kjo shkaktoi fundin e miqësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *