Priti Një Jetë Të Tërë Për T’u Bërë Me Fëmijë Dhe Kur Lindi 60 Vjeçe, Burri E La Per Arsyen Qe Nuk Ua Merr Me’ndja

vitesh dëshironte shumë të kishte një fëmijë.Atifa Ljajic u bë nënë në moshën 60 – vjeçare, por kur kjo më në fund ndodhi, bashkëshorti i saj e la.
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Sipas asaj që shkruan “DailyMail”, 68 – vjecari Serif Noki ndryshoi mendje kur dëgjoi beben të qa nte në maternitet dhe i tha gruas se ishte tepër i plakur për t’u marrë me të q arat e fëmijës. Ai vendosi që të largohej ditën kur bebja mbërriti në Novi Pazar, në Raska të Serbisë.
68 – vjeçari i tha bashkëshortes së tij Atifa se vajza e porsalindur do ta mbante zgjuar gjatë natës duke qa rë. Kur u p ërball me faktin se po bra kt iste nënën e re, gruan me të cilën kishte jetuar për vite me radhë, Serif tha:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *