“Mendova se LODHJA ime ishte pasojë e shtatzënisë”: Mjekët më zbuluan një të vërtetë të tmerrshme pas lindjes!

Tracy Gayton Vanessa Chalmers mendoi se sëmundja e saj ishte rezultat i komplikimeve të shtatzënisë. Mendova se sëmundja u reduktua vetëm në shtatzëni, por mjekët më dënuan me vdekje – tha Tracy Gayton Vanessa Chalmers.
Kjo nënë mendoi se sëmundja e saj ishte pasojë e komplikimeve të shtatzënisë dhe u trondit kur zbuloi të vërtetën. Gjithçka ishte në rregull derisa ajo u rrëzua në javën e 35-të të shtatzënisë. Mjekët menduan se ajo kishte preeklampsi, një gjendje relativisht e zakonshme në shtatzëninë e vonë. 33-vjeçarja u tmerrua kur zbuloi se simptomat e saj në fakt ishin shkaktuar nga një tumor në tru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *