Harta E Fytyrës Zbulon Se Çfarë ProbIemi Në Të Vërtetë Keni Në Trup!

Lëkura është një nga pjesët e para të trupit që shfaq simpt0ma kur diçka nuk shkon mirë me trupin tuaj, sidomos lëkura e fytyrës.

Sipas mjekësisë kineze, çdo pjesë e fytyrës përfaqëson një 0rgan të caktuar në trup. Shenjat janë: ak-net, pu-ç-rrat, ndryshimi i ngjyrës së lëkurës, skuqjet etj.

Balli: Fshikëza e ur-i-nës dhe z0rra e hollë
Shkakttari: Konsumimi i tepërt i yndyrës, ushqimeve të përpunuara, alk00lit, sheqerit dhe qëndrimi deri natën vonë mund të shkaktojnë vështirësi në procesin e tretjes.
Kura: Ushqime të freskëta, shumë ujë, konsumim të moderuar të alk00lit dhe fjetje në orën e duhur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *