Gjithçka në këtë jetë kthehet. Burri im bëri kërkesë për divorc dhe u kthye te ish-i i tij

Unë e kam zotëruar lojën e dashurisë në perfeksion. Por unë nuk i kam zotëruar rregullat e jetës – që ajo që bëni të kthehet tek ju dhe ju gjithmonë paguani çmimin për atë që bëni. Gjithmonë!
U martova – as herët e as vonë, mendoj se isha 25 vjeç. E bëra sepse nuk doja të kthehesha në shtëpi në vendlindjen time – e vogël dhe e mërzitshme. Është ndryshe të jetosh në Plovdiv.

Nuk kishte si të takoja të paktën 10 të njohur rrugës për në dyqan apo në punë që do të më pyesnin për jetën time. Oh, sa ëndërroja të jetoja diku ku pothuajse askush nuk më njihte dhe ku prindërit e mi nuk mund ta kuptonin, për shembull, çfarë bëja në shkollë para se të kthehesha në shtëpi I dashuri i vajzës… Bëhet fjalë për Georgin. Për atë djalin e gjatë me sy të errët që më prezantoi një nga shokët e shkollës. Ata ishin të dashur, por kjo vetëm më bëri që ta nënshtroja edhe më shumë. Dhe mesa duket i pëlqente të flirtonte pas shpine të dashurës së tij me shoqen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *