Çfarë tragjedie! Gruaja shtatzënë (21) u mbyt nga FLOKËT e saj, nëna e saj Olga po përgatitte dasmën e saj

Vajza po kërkonte punë në një fabrikë kur ndodhi një aksident i tmerrshëm. Një grua shtatzënë nga Bjellorusia u mbyt nga flokët e saj gjatë një interviste pune në një fabrikë pasi u ngatërrua në një makinë që i këputi lëkurën e kokës, raporton Daily Mail.
Umida Nazarova (21) po kërkonte një punë të re në fabrikën Svarmet në Borisov, e cila prodhon elektroda saldimi. Teksa ecte nëpër palestër, flokët e saj të gjatë të lëshuar papritur u kapën në makinë dhe iu mbështjellën rreth qafës. Ajo ishte e bllokuar dhe e mbuluar në gjak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *