Çfarë do të thotë nëse një zog hyn në shtëpinë tuaj ose përplaset me një dritare: Jo të gjithëve do t’ju pëlqejë përgjigjja…

Çfarë do të thotë nëse një zog hyn në shtëpinë tuaj ose përplaset me një dritare: Jo të gjithëve do t’ju pëlqejë përgjigjja…
Besëtytnitë nuk kanë pushuar kurrë së qeni popullore, e as interpretimi i shenjave dhe simboleve të ndryshme.
Ka libra të tërë kushtuar bestytnive, por janë shumë të vështira për t’u përpiluar. Njerëzit, që nga kohra të lashta, duan të interpretojnë fenomene të caktuara dhe të specializohen në lloje të ndryshme parashikimesh. Sot ju sjellim interpretime të ndryshme në lidhje me zogjtë.

Nëse keni parë një pëllumb në dritare, kjo do të thotë qasje në lajme shumë të rëndësishme, e njëjta gjë vlen edhe për dallëndyshen. Ndoshta qëllimi kryesor i kësaj ngjarje është t’ju paralajmërojë për diçka që do të ndodhë në mënyrë që të jeni të përgatitur.
Nëse zogu ju ka ngecur në rroba, mos u shqetësoni, sepse kjo mund të jetë një gazetë me fat të madh. Shfaqja e një lejleku në fushën tuaj të shikimit është një shenjë e lindjes së një fëmije.
Një fole pëllumbash u shfaq në ballkonin tuaj – do të ketë fat në jetën tuaj, dhe nëse ata vendosin dy vezë në fole, nuk do të ketë fund fati. Nëse zogu godet dritaren, atëherë duhet të prisni mysafirë, një festë të zhurmshme. Nëse ajo jo vetëm që goditi, por edhe trokiti – do të thotë që lajmet vijnë nga larg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *