Bën analizën e tij mjeku psikiatër: Nga ky çrregullim mendor mund të vuajë Luizi, ka raste zgjat 6 muaj

Bën analizën e tij mjeku psikiatër: Nga ky çrregullim mendor mund të vuajë Luizi, ka raste zgjat 6 muaj
Mjeku psi kiatër Sadik Lala ka argumentuar sjelljen e mbrëmshme të konkurentit Luiz Ejlli në Big Brother Vip2, pasi i është kërkuar nga ndjekësit e tij.
Çfarë mund të ketë psikologjikisht Luizi i Big Brother…?- më shkruan Klodi në privat. Një info-shpjegim për Klodin dhe ju miq:

Çrregullimet psikologjike-psikiatrike zakonisht janë situata komplekse, në të cilat kërkohet një vlerësim shumë i kujdesshëm shumëplanësh , vlerësim mjekësor dhe psikologjik gjithnjë me personin përballë teje dhe jo në distancë.
Natyrisht kafeina dhe pijet energjike ndikojnë shumë në shfaqjen e ankthit dhe luhatjeve të humorit,
Çdo profesionist i shëndetit , veçanërisht psikiatrit por edhe psikologët klinikë kanë njohuri më të thelluara mbi të ashtuquajturën sindromi i studentëve apo punonjësve të mjekësisë (dhe jo vetëm).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *