Ajo ishte me 1000 burra të martuar: Të gjithë i thanë të njëjtën gjë, e urrejnë këtë tek gratë

I dashuri i serialeve ka treguar pse zgjodhi këtë jetë. Ka kaq shumë burra të martuar në skenë, të cilët janë potencial për një lidhje – thotë Gwyneth Lee, e cila e kalon kohën e saj mes Londrës dhe Kalifornisë. Producentët e filmave, financierët… këta janë vetëm disa nga meshkujt që po i shoh aktualisht dhe të gjithë duan një grua tjetër – thotë ajo.

“Njerëzit janë të lodhur duke parë partnerët e tyre të mërzitshëm gjatë gjithë kohës”, thotë Gwyneth, e cila vlerëson se ka pasur një mijë të dashuruar të martuar. .. kush dëshiron të kalojë kaq shumë kohë me një person?!- shpjegoi ajo.
Të dashuruarit më thonë: “Jam lodhur nga familja ime e shëmtuar dhe e mërzitshme”, dhe unë simpatizoj – thotë ajo. Një grua e martuar që ajo njihte, e cila pretendonte se kishte pasur një lidhje me një burrë të martuar, tha se ajo qëndroi me burrin e saj sepse ata krijuan një ekip të mirë prindëror së bashku dhe sepse martesa kishte kuptim financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *