Mjekët Francez Treguan Receten: Pastron zorrën e trashë dhe të shpëtoni nga barku i fryrë..!? Të kujdesesh për shëndetin është shumë e nevojshme. Sidomos të pastrohet rregullisht zorra e trashë në mënyrë që të hiqni mbe turinat dhe t ok sinat e depozituara atje. -Këto këshilla jepen nga mjekët francez.Rëndësia e pastrimit të zorrës së trashë: Nëse e pastroni lehtëson thithjen e lëndëve ushqyese të nevojshme.Pastrimi i zorrës së trashë është i rëndësishëm për të hequr to ksinat dhe bak teret e depozituara sepse nëse ruhen për një kohë të gjatë ato mund të ndikojnë në praninë e baktereve të mira dhe të parandalojnë thithjen e lëndëve ushqyese thelbësore nga ushqimi që është tretur. Mbeturinat në trup mund të shkaktojnë energji të ulët, humbje të ngadaltë të peshës, të shkaktojnë sëmundje dhe të prishin funksionimin e sistemit të tretjes.Për të lehtësuar dhe përshpejtuar këtë proces, është e mundur të përdoren dy përbërës natyralë që do të ndihmojnë në pastrimin e zorrës së trashë, ato janë uthulla e mollës dhe mjalti. Receta për të pastruar zorrën e trashë: Përbërësit: 2 lugë uthull organike të mollës 2 lugë mjaltë organik 1 gotë e madhe me ujë të vakët Përgatitja: Në një gotë me ujë të vakët, shtoni uthullën e mollës dhe mjaltin dhe përzieni derisa të tretet mjalti. Çdo ditë, pini një gotë nga kjo pije 100% natyrale dhe nuk e keni idenë se sa mirë do ndiheni.

Mjekët Francez Treguan Receten: Pastron zorrën e trashë dhe të shpëtoni nga barku i fryrë..!? Të kujdesesh për shëndetin është shumë e nevojshme. Sidomos të pastrohet rregullisht zorra e trashë në mënyrë që të hiqni mbe turinat dhe t ok sinat e depozituara atje.

-Këto këshilla jepen nga mjekët francez.Rëndësia e pastrimit të zorrës së trashë: Nëse e pastroni lehtëson thithjen e lëndëve ushqyese të nevojshme.Pastrimi i zorrës së trashë është i rëndësishëm për të hequr to ksinat dhe bak teret e depozituara sepse nëse ruhen për një kohë të gjatë ato mund të ndikojnë në praninë e baktereve të mira dhe të parandalojnë thithjen e lëndëve ushqyese thelbësore nga ushqimi që është tretur. Mbeturinat në trup mund të shkaktojnë energji të ulët, humbje të ngadaltë të peshës, të shkaktojnë sëmundje dhe të prishin funksionimin e sistemit të tretjes.Për të lehtësuar dhe përshpejtuar këtë proces, është e mundur të përdoren dy përbërës natyralë që do të ndihmojnë në pastrimin e zorrës së trashë, ato janë uthulla e mollës dhe mjalti.
Receta për të pastruar zorrën e trashë:

Përbërësit: 2 lugë uthull organike të mollës 2 lugë mjaltë organik 1 gotë e madhe me ujë të vakët
Përgatitja:
Në një gotë me ujë të vakët, shtoni uthullën e mollës dhe mjaltin dhe përzieni derisa të tretet mjalti.
Çdo ditë, pini një gotë nga kjo pije 100% natyrale dhe nuk e keni idenë se sa mirë do ndiheni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *