Mjekësia Alternative: Ja Çfarë Ndodhë Kur Shtrydhni Një Limon Në Vaj Ulliri Dhe e Pini Atë..?!

Mjekësia alternative: Ja Çfarë Ndodhë Kur Shtrydhni Një Limon Në Vaj Ulliri Dhe e Pini Atë..?!

Ajo mund të përmirësojë shëndetin tuaj të përgjithshëm dhe të trajtojë një gamë të gjerë sëmmunddjeesh dhe gjendjesh shënndetësore.Largimi i tokksinavee dhe mbetjeve nga trupi juaj është mënyra më e mirë për të mbajtur në kontroll shëndetin tuaj të përgjithshëm.Zorrët, mëlçia dhe veshkat janë organet më të rëndësishme, poërgjegjëse për detoksifikimin trupor.

Vaji i ullirit dhe lëngu i limonit janë dy përbërësit me beneficione maksimale në procesin e detoksifikimin.Këta dy përbërës do t’iu mbrojnë juve nga gjendjet e rreeziikshme shëndetësore, inflammaciionet, sëmuunddjeet, inffekksioneet dhe të largoni të gjitha tokksinaat.Për t’i arritur të gjitha këto, kombinojini përbërësit në raportiin 1: 1, përzieni ato dhe konsumoni përzierjen e arritur në baza ditore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *