(VIDEO) SITUATA PO NXHET: Brandon liroi gjuhën dhe akuzoi Labunskin se ishte me një burrë!

Në vazhdim është emisioni radiofonik “Delegatët” me drejtues Filip Car, ndërsa i ftuari i radhës ishte Adam Labunski. Ata kishin një përfshirje të veçantë të një spektatori nga Novi Sadi.

Pas incidentit që ka ndodhur mes Marko Smiljiqit dhe Boki Simiqit, emisioni ka vazhduar dhe në radio ka ardhur Brandon.

Ndër të tjera, Brandon bëri një akuzë të ashpër se Adami ishte me një burrë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *