(VIDEO) E kafshoi teksa po putheshin dhe i këputi një pjesë të GJUHËS: Duhej të shkonte urgjentisht te mjeku!

Keida Ersoy, një modele dhe influencuese turke 34-vjeçare, ka përfunduar në një nga spitalet në Stamboll pas puthjes së parë me të dashurin e saj të ri.

Duke qenë se ajo është një influencuese, Ersoy regjistroi në telefonin e saj ndërsa mjekët i shpëtuan buzën dhe mediat vendase raportojnë se “Romeo” i paidentifikuar e ka kafshuar gjatë puthjes.

Ersoy ka pritur për një muaj puthjen e parë me të dashurin e ri dhe nuk ka njoftuar ndjekësit e saj në rrjetet sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *