(VIDEO) Babai VENDOSI KAMERA NË DHOMËN E FËMIJËVE: Ajo që bëri nëna natën i la të gjithë në mosbesim

Flini fëmijën për të fjetur ndonjëherë mund të jetë një mision shumë i ndërlikuar. Ndërsa ajo është në krahët tuaj, fëmija qetësohet, mbyll sytë, ju mendoni se tashmë është në një gjumë të thellë, por kur e futni në krevat fëmijësh, fillon përsëri gukatimi…

Të gjithë prindërit me siguri e dinë mirë këtë skenar dhe netët kur foshnja e ka të vështirë të flejë, zakonisht pasohet me majë të gishtave, duke pëshpëritur dhe duke u përpjekur të mos dëgjojë as shushurimën më të vogël që mund ta zgjojë.

Një nënë duket se ka shkuar shumë larg dhe gjithçka është regjistruar nga një aparat fotografik që babai ka vendosur në dhomën e fëmijëve.

– Kur keni kamera në shtëpi, është më mirë të shikoni gruan duke dalë fshehurazi nga dhoma e foshnjës pasi ta vini në gjumë. Ndonjëherë ju duhet të bëni një përpjekje të madhe për të dalë, edhe pse mund të mos jeni të vetëdijshëm për këtë. Tani po më thërrasin nga ushtria që t’i mësoj një teknikë që quhet “prere leopardin e kundërt”- ka shkruar ai në Facebook me një video interesante.

Shikoni si dukej:

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *