(VIDEO) 24-vjeçarja nga Shkupi fitoi jurinë e “Grand Stars”: “Ti vajzë këndon bukur, urime!”

Juria e “Grand Stars” ka mbetur e impresionuar nga performanca e Ines Gubernic, 24-vjeçares nga Shkupi, e cila performoi në raundin e ri të talent show-t. “Ajde onda nishta” ka qenë kënga e parë, pas së cilës kanë duartrokitur Marija Sherifovic dhe Ceca. Pas kësaj, ajo performoi një këngë të Vanna-s, një nga më të mirat në karrierën e saj, me titull “Sikur jam larguar”.

“Si i godet këto tone me zë të plotë”, ka komentuar
Gubernic mori gjashtë vota nga juria. Prezantuesja komentoi: “Mendoj se këtë kombinim këngësh, kaq të vështirë, nuk e di nëse e ka bërë dikush tjetër”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *