VENDAJA NGA NJERIU MË I BUKUR NË BOTË: Të gjithë thanë se nuk isha normale, por a do ta duronit këtë?

MË SHKURORËZUAR NGA NJERIU MË I BUKUR NË BOTË: Të gjithë thanë se nuk isha normale, por a do ta duroje këtë?

Kur u divorcova nga burri im, të gjithë u habitën shumë. Ai bënte punët e shtëpisë, fitonte para, nuk bënte skandale dhe unë e lashë…

Një herë kumbarët na erdhën për disa ditë. Nuk kisha mjaft jastëkë të mirë, kështu që ua dhashë jastëkët tanë dhe unë dhe burri im bëmë një çarçaf nga jastëkët e vjetër në dhomën e ndenjjes.

Kur dola nga banja, vura re se ajo po provonte se cili jastëk ishte më i mirë, kështu që e mori atë për vete.

Kur e pyeta se çfarë po bënte, më tha që më zë gjumi shpejt dhe nuk më intereson se çfarë jastëku është, ndërsa ai është i ndjeshëm dhe ka nevojë për një jastëk të rehatshëm për të fjetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *