Tasevski: Nuk mund t’i kuptoj – Atyre u vjen keq për qentë që sulmojnë të paprovokuar, por nuk u vjen keq për njerëzit e kafshuar rëndë!

Tasevski: Nuk mund t’i kuptoj – Atyre u vjen keq për qentë që sulmojnë të paprovokuar, por nuk u vjen keq për njerëzit e kafshuar rëndë!

Si gjithmonë dhe për çdo temë, edhe këtë herë Tasevski ka dhënë mendimin e tij për temën aktuale me qentë endacakë dhe njeriun që do të mbajë përgjegjësi për krimin e kryer. A jeni dakord me të?

Statusi i tij në vazhdim pas reklamës.

Ata që u vjen keq për qentë që sulmojnë njerëzit pa provokuar, dhe nuk kanë as keqardhjen më të vogël për njerëzit dhe fëmijët e kafshuar rëndë nga qentë, nuk mund t’i kuptoj, kështu që jeni ju.

Mundohem me të gjitha forcat t’i kuptoj, por vërtet përpiqem, por nuk mundem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *