Takimi më i shkurtër i dashurisë përfundoi në vetëm 30 sekonda – Një pyetje ishte fajtore për gjithçka!

Shfaqja britanike e takimeve të BBC-së “The Button” mori një kthesë mjaft të pakëndshme pasi një fans i filmave dhe komikeve Marvel refuzoi në mënyrë të vrazhdë një vajzë që nuk ndante shijen e tij.

Në emision dy persona ulen para një butoni mes tyre. Kur ndizet me ngjyrë të kuqe, çdo pjesëmarrës mund ta shtypë atë dhe të kalojë në një takim, dmth. bisedë me një person tjetër. Nëse nga ana tjetër “takimi i dashurisë” zgjat më shumë se 10 minuta, të gjitha shpenzimet e takimit të radhës mes tyre do t’i paguajë emisioni… Por “takimi” mes Donit dhe Marias përfundoi pas vetëm 30 sekondash. .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *