Sanja Vuçiq është mbretëresha e re e festave rome: Ja sa bakshish merr këngëtarja në dy minuta!

Sanja Vuçiq është mbretëresha e re e festave rome! Së fundmi këngëtarja ka qenë më e kërkuara në dasmat dhe festimet e moshës rome.

Një video është bërë hit në rrjetet sociale, ku shihet se si ajo merr një bakshish prej 500 eurosh për këngën “Chaje Shukariye” në vetëm dy minuta në një tezgë të tillë. Sanja thotë se është kompliment për të që të quhet mbretëresha e festave rome.

Krahas parave të mira, Sanja thotë se gjithmonë kalon mirë nëpër tezga:

“Unë nuk kam aspak shqetësim.” “Po të më ndodhnin, nuk do të bëja rrëmujë, do ta zgjidhja disi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *