NUK MUND TË VESH KRYQIN NË QAFË SEPSE JE MUSLIMAN: Këngëtarët kontrovers shqiptarë janë OBJEKTI I sulmeve të fanatikëve fetarë!

Dua Lipa dhe Rita Ora janë këngëtare shqiptare, vendase të Kosovës dhe Metohisë, të cilat të dyja e bënë karrierën e tyre në Britaninë e Madhe dhe fituan popullaritet në mbarë botën.

Ata gjithmonë vunë në dukje origjinën e tyre me krenari dhe shpesh kishin shpërthime nacionaliste për të cilat kritikoheshin.

Së fundmi në profilet e tyre në Instagram, ata kanë postuar foto me kryqe në qafë dhe kjo ka shkaktuar zemërim te fansat e tyre të cilët besonin se Rita dhe Dua ishin të besimit mysliman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *