Një vajzë e vogël me zemër të madhe: 4-vjeçarja Zule nga Strumica ua dhuroi flokët fëmijëve të sëmurë nga kanceri!

Од најмалите можеме да очекуваме големи дела. Доказ за тоа е 4-годишно девојче кое ја скрати својата коса и ја донираше за перики за дечиња болни од рак.
  
Зуле е позитивен пример за сите нас. Да се инспирираме од ова прекрасно девојче и да им помагаме на сите кои се соочуваат со каков било предизвик во животот.
  
  

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *