Luka (20) gjeti një portofol me 6.000 euro dhe 24.000 Lek U kthye, dhe kur iu ofrua një shpërblim, doli të ishte një MBRET!

E gjithë përmbajtja më poshtë pas reklamës.

Luka (20) gjeti një portofol me 6.000 euro dhe 24.000 dinarë: U kthye, dhe kur iu ofrua një shpërblim, doli të ishte një MBRET!

Teksti vazhdon pas reklamës.

Luka Stankoviq nga Mlladenovaci para disa ditësh ka gjetur një portofol me 6000 euro dhe 24000 dinarë në afërsi të komunës së Mlladenovcit, afër stacionit të autobusit.

Siç thotë ai, as për një sekondë nuk i ka shkuar në mendje ta marrë për vete, por pa e menduar ka shkuar në SUP të të rinjve dhe ka raportuar për atë që ka ndodhur.

Në atë moment Luka ka qenë me shokët e tij Nikola Janiqijevic dhe Nemanja Zhivanoviç, të cilët po ashtu kanë mbështetur mikun që t’ia kthejë menjëherë paratë atij që i ka humbur.

Policia gjeti me shpejtësi fatkeqin që i humbën paratë, falë kartës së identitetit që ndodhej në portofol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *