(FOTO) SHOK: Babai “beqar” nga Velesi, historia e të cilit tronditi Maqedoninë, është mashtrues dhe kumarxhi

(Po transmetojmë statusin e Mia Kostovës në FB)

Ne e publikuam apelin, mendoj të gjithë! Nuk e kam thënë kurrë se kur dhuroj, por tani do të them që në të njëjtin moment kam transferuar para në një llogari.

Doli një kumarxhi, i cili fle në pika bastesh, dikur fitoi një xhekpot prej 26 mijë eurosh në pajisje, nuk ndahet nga gruaja e tij, e shohin nëpër Veles, ishte baba i vetëm për qëllime të xhirimeve.

Nga histori të tilla, nesër askush nuk do të dhurojë për ata që kanë vërtet nevojë.

Unë kërkoj publikisht përgjegjësi nga Zemra në pëllëmbë me përvojën e vogël gazetareske që kam, si regjistrojnë një histori nëse i gjithë Velesi e di se çfarë lloj personi është dhe ata shkojnë dhe bëjnë një histori që përfshin fëmijë që, duke gjykuar nga tavolina dhe disponimi i Tales, në një telefonatë, ata nuk janë vërtet të uritur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *