(FOTO) Në moshën 52-vjeçare, pas një beteje të gjatë me infertilitetin, një nënë mori në krahë fëmijën e saj të porsalindur Jana.

Pas një beteje të gjatë me infertilitetin, vetëm një ditë para festës së madhe të Vasilicës, një nënë 52-vjeçare solli në jetë Janën. Jana është anëtarja më e re e familjes sonë të madhe, e cila ka ardhur me prerje cezariane, me peshë 2600 gram, njoftojnë nga Spitali i Fertilitetit në Manastir.

“Ajo që e kemi theksuar shpesh dhe që konfirmohet vazhdimisht në praktikë, është fakti se pacientet mbi 50 vjeç, të cilat kanë mbetur shtatzënë me procedurat IVF, bëhen nëna dhe lindin në spitalin tonë, ashtu si në këtë rast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *