(FOTO) Jelena bëri buzë të reja: Nuk kanë qenë kurrë kështu!

Prej kohësh dihet se ylli i estradës Jelena Karleuša investon shumë para në pamjen e saj dhe se definitivisht nuk ka konkurrencë sa i përket stilit.

Domethënë, Jelena që nga fillimi i karrierës së saj është mësuar të mbajë veshjet e modës më të fundit të stilistëve me famë botërore dhe çdo pjesë e trupit nga koka deri te këmbët është e rregulluar.

Jelena freskoi buzët këtë herë, duke u dhënë atyre të ashtuquajturin “volumi rus”, i cili aktualisht është më i pëlqyeri në botë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *