FOTO E TITOIT TË RINJ I VEN ZJARRIN INTERNETIT: Të gjithë po flasin për atë që ka në mendje

Me siguri përmes shkollimit apo ndjekjes së historisë në përgjithësi, ju pëlqen apo nuk doni, e keni parë foton e Josip Broz Titos. Fotografia e tij u pa nga njerëzit nga muret deri në fund të viteve 1980, dhe më pas kryesisht përmes transmetimeve dhe teksteve ku njerëzit mbronin dhe sulmonin trashëgiminë e tij. Megjithatë, nuk keni parë kurrë një foto të tillë më parë.

Llogaria në Instagram @historycolored merret me retushimin dhe editimin e fotove të famshme nga historia. Pra, disa nga skenat apo portretet që njihni nga fotot bardh e zi, të verdha apo të zbehura, ato i rregullojnë, sjellin ngjyra dhe një jetë krejt të re.

Nuk është një situatë e rrallë që vetëm me atë foto të marrim një pamje të re të një personazhi ose situate nga fotografia, kështu që në këtë rast mund të shohim se si Tito ishte një djalë vërtet i mirë në rininë e tij. Nuk e kemi përjetuar kurrë një të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *