DETAJE TË REJA TOKËSUESE: Burri i Anës së zhdukur ka kërkuar në internet se si të shpëtoj trupin! Policia po jep detaje të reja për një nënë të tre fëmijëve e cila është zhdukur në Shtetet e Bashkuara

Detaje të reja po dalin në lidhje me zhdukjen misterioze të Anna Walsh, nënë e tre fëmijëve nga Serbia, e cila ka humbur në Shtetet e Bashkuara dhe gjithnjë e më shumë tregon se ajo është vrarë.

Brian Walsh (46), bashkëshorti i Anës së zhdukur, u arrestua. Aktualisht ai dyshohet për veprën penale të keqorientimit të punonjësve të policisë lidhur me hetimet. Por duket se bashkëshorti i 39-vjeçares së zhdukur mund të përballet me akuza shumë më të rënda.

Në shtëpinë e Brian dhe Anna Walsh në Cohasset, Massachusetts, hetuesit gjetën prova që mund të tregojnë se Anna ishte vrarë në të vërtetë. Në bodrumin e shtëpisë u gjet një thikë dhe gjurmë kokaine, konfirmoi prokuroria e rrethit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *