Ajo e joshi, i futi silikone, i rregulloi dhëmbët, bleu një makinë dhe iku me 2.5 milionë euro!

Ajo e joshi, i futi silikone, i rregulloi dhëmbët, bleu një makinë dhe iku me 2.5 milionë euro!

Një biznesmen i moshuar austriak humbi 2.5 milionë euro pasi ra në dashuri me një kamariere kroate dhe i dëshmoi dashurinë e tij duke i dhënë asaj kasafortën dhe fjalëkalimet e kartës së kreditit.

Susi (42) punonte në një klub golfi si kamariere dhe një mysafir i shpeshtë në bar ishte super i pasuri Carl H. (78), i cili shpesh ankohej te kroatët se nuk mund të jetonte vetëm.

Gruaja e tij kishte ndërruar jetë kohët e fundit dhe Carl gjeti ngushëllim në golf dhe pije alkoolike, kështu që Susie me sa duket e ndjeu mundësinë e saj shumë shpejt.

Ajo i shiti Karlit të dëshpëruar një histori se burri i saj po e rrihte dhe se ajo nuk kishte para për divorc, dhe Karli hyri si shpëtimtar dhe zgjidhi problemin e zonjës si të ishte një shaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *