A do të kursenit për 2800 euro në muaj? Monika është në kërkim të një truproje dhe dëshiron të jetë me të vetëm në një vend

Monika Hult, 38-vjeçarja suedeze që jeton në Arizona, është një nga ato femra të cilave meshkujt vështirë se mund t’i rezistojnë dhe tani ajo ka një ofertë interesante për të gjithë.E ndjekin pothuajse në të gjitha rrjetet, nga Instagrami e deri te Facebook.

Problemi lindi kur ajo u bë aq e njohur sa nuk mund të lëvizte askund pa u shqetësuar, ndaj vendosi të kërkonte një truproje.Për të mbajtur në formë, Monika stërvitet pothuajse çdo ditë të javës, por nuk ka qetësi as në palestër. Kjo është arsyeja pse ajo është e gatshme të paguajë deri në 2800 euro në muaj për “engjëllin e saj mbrojtës”.

“Stërvitja është shumë e rëndësishme për mua. Unë nuk shkoj në palestër vetëm për shëndetin tim fizik, por edhe për shëndetin tim mendor. Mirëpo, sa herë që hyj, meshkujt më takojnë”, tha ajo, transmeton Net.hr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *