E thotë meterologia e njohur: Ja datat kur do të bie borë

Fundjava që kemi para pritet të surprizojë me temperaturat duke na servirur deri në 4 gradë celcius më shumë në vendin tonë. Por java e ardhshme do të kthehet sërish në dimër dhe temperaturat do të ulen me poshte se -10°C.

Meterologia e njohur, Tanja Porja ka shuar kureshtejn e të gjithëve gjatë dimrit. A do të bie borë në Tiranë dhe vendet e tjera të Shqipërisë?

Për muajin janar shanset janë 100% që debora të prek Shkodrën dhe Lezhën. Shanset janë shumë të mëdha që gjatë periudhës 17-25 Janar, Tirana dhe Durrësi të preken nga reshjet e dëborës.

Kjo periudhë do të jetë shumë e ftohtë për gjithë vendin. Zona e cila ka më pak mundësi të pr eket nga reshjet e dëborës është zona poshtë Fierit deri afër Sarandës. Përjashtuar këtu Llogaranë e cila dhuron çdo vit një panoramë ma hnitëse kur mbulohet nga dëbora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *