Përfundojnë analizat e Luizit, flet mjekja: Ja cfarë rezultoi, si do kurohet

Doktoresha Olta Tafa ka folur pas ekzaminimeve që ka bërë Luizi.
“Për shkak të pranisë së sekreciobeve me gjak, ndërkohë është ekzaminuar të cilat kanë rezultuar nuk rezukojnë probleme akute pulmonare. I rekomandohet një mjekim me antibiotk.”

Banori i BBV2 Luiz Ejlli pas këmbënguljes së Arbanës ai ka vendosur të bëjë një kontroll mjekësor dhe është larguar nga shtëpia e BBV2 i shoqëruar dhe nga kamerat për tiu drejtuar Qendrës Shëndetësore “Nënë Tereza”.Kjo situatë ka ardhur pas rrëfimit të vetë Luizit tek Kiara ku i ka treguar se vuan nga një sëmundje e rëndë. Por gjatë emisionit live ai e ka mohuar duke u shprehur se ishte një histori e një mikut të tij.

Por të afërmit e Luizit, të cilët menaxhojnë rrjetet sociale të tij, kanë reaguar me një foto të këngëtarit. “Një nga gjërat më të vështira në jetë është të kesh në zemër, fjalë që nuk mund t’i thuash”.

ndërkohë banoët ishin të trσnditur. Kristi është shprehur se nëse Luizi ka qenë i sëmurë dhe është futur në izolim me ta është një precedent shumë i rëndë për produksionin dhe se kjo do e bënte të humbte respektin. Ndërkohë ai u shpreh dhe se do të ishte shumë e rëndë nëse Luizi e ka sajuar gjithë këtë histori për vëmendje.

Kejvina: Kjo është e tmεrrshme, a di që ka shumë njerëz që vuajnë nga kjo sëmundje, nuk mudn të luhet me këtë gjë! Gjyshi im ka v dekur nga kjo smëundje e kam pasur në shtëpi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *