Oh Zot i madh! Jo tumor, ja semundja e pashe rueshme e Luizit qe do iu perlote te gjitheve

Nata e mbrëmshme e Big Brother Vip ka mbërthyer përpara ekranit mijëra shqiptar të cilët u përfshin në historinë e pazakontë të këngëtarit Luiz Ejlli. Edhe pse gjatë spektaklit Luizi ka kryer disa ekzaminime pranë spitalit ” Shefqet Ndroqi”, ende sot audienca është e përçarë duke mos ditur nëse duhet ti besojnë vetë këngëtarit, apo fjalëve që foli vetë mjekësia.

Pamfleti ka arritur të sigurojë një informacion nga burime brenda spitalit, ku është specifikuar se Luiz Ejlli nuk vuan nga një tumor por nga një s mundje tjetër e r ndë e cila quhet bronkiektazi.

Një s mundje e cila prek muret e bronkeve, trash venat dhe mushkëria është më e predispozuar për të marrë inf ksion. Sipas specialistëve, njerëzit e lindur me këtë s mundje nuk mund të jetojnë për një kohë të gjatë, ndërsa njerëzit që e kanë marrë gjatë jetës, me mbajtje nën kontroll mund të kenë prognozë të mirë. Bronkiektazia renditet tek s mundjet e rënda.

E në fakt, Luizi u shënj strua që në fillim të emisionit nga moderatorja si i s murë me tumor, dhe për të qënë korrekt edhe me bluzat e bardha pyetja e shtruar nga moderatorja ishte pikërisht në lidhje me t morin.

Referuar pikërisht kësaj të fundit si produksioni ashtu edhe mjekët janë totalisht korrekt pasi Luizi nuk ka t mor por një tjetër sëmundje.

Gjithashtu atij i është kërkuar ekzaminimi i sekrecioneve ku përgjigjet e analizave dalin pas disa ditësh.

Pyetja që lind është : Si është e mundur që produksioni nuk është në dijeni të një s mundje të tillë për një nga banorët?

Kujtojmë se personazhet firmosin një kontratë që përfshin një penalitet shumë të lartë nëse “njollosin” emisionin dhe televizionin.

Për pak, Luizi desh nxorri zbuluar produksionin se në fakt i kishte fshehur diçka tepër serioze, që duhet të ishte konstatuar nga testet dhe ekzaminimet e tyre që në fillimet e spektaklit. (Kjo nuk ishte hera e pare që këngëtari zbulon prapaskenat e produksionit)

Mirëpo, pas disa bisedash në dhomën e rrëfimit, historia e Luizit ndryshoi rrugës, ndërsa përgjigjet e ekzaminimeve të tij dolën brenda një afati kohor prej dy orësh, gjë aspak e llogjikshme dhe e besueshme për një publik të tërë! /Pamfleti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *