“Nëse do një ‘PO’…”, banorët zbulojnë “çelësin” që i duhet Luizit për të bërë Kiarën për vete

Olta, Armaldo dhe Kristi kanë diskutuar sot për marrëdhënien me Luizit dhe Kiarës.

Sipas Armaldos, nëse Luizi do një “Po” nga Kiara duhet të reflektojë në disa gjëra që asaj nuk i pëlqejnë.Pjesë nga biseda:

Olta: Puthje s’ka, prekje nuk ka.

Kristi: Po sot janë përqafuar…

Olta: Sot për herë të parë. Po mirë një përqafim nuk është ndonjë gjë e madhe. Për përqafime këtu kemi nevojë të gjithë.

Amaraldo: Nëse do një PO të Kiarës duhet të reflektojë me ato veprime që bën ku Kiara ndihet keq. Duhet ta vë veten në pozicionin e Kiarës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *